• Toimitus 2-5 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • Toimitus 2-5 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin

Tietoa meistä

Mildan Boutique on Seinäjoella sijaitseva syksyllä 2018 perustettu Pullip, Taeyang ja Blythe -nukkien vaatteisiin ja asusteisiin keskittyvä verkkokauppa. Tuotteet ovat pääosin Mildanin omaa tuotantoa.

Valikoimastamme löytyy myös Groove nukkeja sekä Hello Cool Catin tuotteita nuken kustomointiin, mm. chippejä ja peruukkeja.

Toimitamme tuotteita Suomen lisäksi Euroopan Unionin alueelle.

Kuinka kaikki alkoi...

Mildan Boutique sai alkusysäyksensä vuonna 2017, kun 13-vuotias tyttäreni sai ensimmäisen Pullip -nukkensa. Huomasimme pian ettei nukelle ollut kovinkaan paljoa vaatteita saatavilla Suomesta. Niinpä aloin itse suunnittelemaan ja valmistamaan vaatteita hänen nukelleen.

Tyttäreni postasi Pullip -nukestaan kuvia Instagramiin ja sen kautta alkoi tulemaan kyselyitä vaatteiden alkuperästä. Siitä se idea sitten lähti, koska Pullip -vaatteille näytti olevan kysyntää. Kaiken lisäksi olin itse haaveillut omasta yrityksestä jo monia vuosia - kaksi kärpästä samalla iskulla!

Mildan -nimen taustaa

Haaveilemalleni yritykselle oli ollut nimikin valmiina jo vuosia aiemmin: MILDAN. Onneksi se tuntui sopivan kivasti nukkeihin liittyvän yritykseni nimeksi. Mildan on yhdistelmä rakkaiden lasteni nimistä, mutta heidän yksityisyytensä suojaamiseksi en paljasta asiasta sen enempää :)

Tietoa minusta

Olen nimeltäni Jaana ja ammatiltani vaatetusalan suunnittelun ja markkinoinnin insinööri sekä pukuompelija.

Vaatteiden suunnittelu, kaavojen valmistaminen ja ompeleminen sujuu ammattini puolesta, mutta vaatteiden pienuus tekee toisinaan kaavoituksesta ja ompelemisesta haastavaa :)

Itse en harrasta Pullip nukkeja, mutta siitä huolimatta pikkuruisten vaatteiden suunnittelu ja valmistus on mielettömän ihana ja hauska tapa ansaita elantonsa <3

Tyyttäreni on nyt 17-vuotias luokiolainen. Nukkeharrastus on tauolla, tai mahdollisesti jopa loppunut, aika näyttää :)

Hänen Instagram -tilinsä löydät nimellä: pullip_photographer täältä.

Te asiakkaat teette mahdolliseksi yritykseni olemassaolon ja ylläpidätte intoani jatkaa tässä työssä, joten lämmin kiitos siitä teille jokaiselle <3

Ideoita ja yhteistyötoiveita voi lähettää sähköpostilla: mildanboutique@gmail.com

- Jaana

Mildan Boutique