Toimitusehdot

TOIMITUS

Mildan Boutique toimittaa tuotteita Euroopan Unionin alueelle.


Keskimääräiset toimitusajat:

  • Suomi 2-4 työpäivää
  • Pohjoismaat ja Keski-Eurooppa 2-5 työpäivää
  • Muu Eurooppa 3-6 työpäivää


Pienet lähetykset postitetaan kirjeenä kotiosoitteeseen. Isommat lähetykset postitetaan pakettina lähimpään postiin tai pakettiautomaattin, josta tilauksen voi noutaa kun posti on toimittanut saapumisilmoituksen tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla. 

Ulkomaan lähetykset jaetaan vastaanottajalle perusjakelussa ilman kuittausta. Mikäli lähetystä ei ole voitu toimittaa perille, siitä jätetään saapumisilmoitus. 


TOIMITUSKULUT

  • Suomi: kirje  4,90€, toimitukset Postiin tai pakettiautomaattiin 4,90 - 7,90€
  • Muu Eurooppa: kirje 5,90€, postipaketti 9,90€


MAKSUTAVAT

  • Verkkopankki: Nordea, Osuuspankki, Danske bank, Aktia, Säästöpankki, S-pankki


  • Luottokortti: Visa, Visa Electron, Mastercard


  • Klarna Lasku - 14 päivää maksuaikaa 

Osta nyt, maksa vasta toimituksen jälkeen. Maksaessasi Klarna laskulla, voit tehdä ostoksia turvallisesti ja helposti. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa korttisi tietoja ja maksat aina vasta, kun tuotteet on toimitettu kotiisi. Klarnan laskupalvelun käyttö on täysin ilmaista.

- Saat tuotteen aina ennen kuin maksat 

- Maksuaika 14 päivää 

- Mahdollisuus osamaksuun 

Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen.


  • Klarna tili / Joustava erämaksu

Klarna Tilillä / Joustava Erämaksulla maksaessasi Klarna avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti. Voit lyhentää tiliä joko itsevalitsemissasi kuukausierissä tai maksaa sen kokonaan pois yhdellä kertaa. Klarna Tilin käytöstä ei peritä laskutusmaksua. Kaikki Klarna Tilillä maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle myös silloin, kun maksat Klarnan Tilillä muissa verkkokaupoissa. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Klarna erämaksun avulla valitset haluamasi maksuajan jo valmiiksi verkkokauppamme kassalla. 

Erämaksuostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään verkkokauppamme kassalla henkilötunnuksesi ja  osoitteesi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Klarnan maksutavoilla tehdyt tilaukset voidaan toimittaa vain tilaajan väestörekisteriin merkittyyn osoitteeseen.

Klarnan ehdot voit lukea täältä.


Lisätietoja:

Klarna suorittaa luottohakemuksesi yhteydessä luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse (tai kotiosoitteeseesi, mikäli kyseessä on ensimmäinen ostosi tai edellisestä ostosta Klarnalla on kulunut aikaa).

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09-425 99 771. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-18.

Luotonantaja on Klarna Bank AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Klarna on pankki, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Tähän tarjoukseen sovelletaan Klarnan yleisiä ehtoja.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.


ARVONLISÄVERO

Hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron 24%


TILAAMINEN

Asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias voidakseen tilata tuotteita Mildan Boutiquen verkkokaupasta.


PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Palautus- tai vaihtoilmoitus tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. 

Asiakaspalautus on maksuton jos tuotteessa on virhe. Muissa tapauksissa asiakas vastaa itse tuotteen palautuksen lähetyskustannuksista.

Palautuksesta voit ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen mildanboutique@gmail.com


YHTEYSTIEDOT

Y-tunnus: 2918690-2

Mildan Boutique

Metsäkukanviita 12

60150 Seinäjoki

FINLAND


mildanboutique@gmail.com